Hoe het allemaal begon

Na een glansrijke carriere van 12 ambachten en dertien ongelukken ging ik halverwege de jaren 90 werken als groepsleider in de jeugdhulpverlening. Eindelijk dacht ik mijn bestemming gevonden te hebben, maar na een burn out moest ik toch iets anders.

Ik besloot mijn busrijbewijs en de bijbehorende papieren te halen en tijdelijk touringcarchauffeur te worden, tot ik me sterk genoeg voelde om terug te gaan naar dat vak waar mijn hart lag, de jeugdhulpverlening.

Inmiddels is dit bijna 14 jaar geleden. Ik begon bij Gebo tours in de wasstraat en heb daar het vak geleerd.

10 jaar geleden leerde ik mijn vrouw kennen. We gingen samenwonen en Gebo tours was te ver weg, zeker omdat ik in die tijd vooral dagritten had. Via Ruijs reizen, Hollandia tours en toch nog maar een winter bij Gebo tours, kwam ik uiteindelijk bij Betuwe Express terecht. daar werk ik inmiddels al bijna 8 jaar.

Ondertussen is de touringcar in mijn bloed gaan zitten. We hebben een haat-liefde verhouding, want hoe gek ik ook ben op mijn werk, er zitten zeker ook minpunten aan, een ding weet ik echter zeker: wat de toekomst ook brengt, de touringcar blijft een deel van mijn leven.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Gerrit | Antwoord 16.12.2013 09:30

elke medaille heeft 2 zijden ! suc6 !

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

11.01 | 10:56

nee, helaas is er weer niks van gekomen in 2014. heb nog geen idee wat ik ga doen met deze site. het is nogal wat werk om het bij te houden, en het ontbreekt ma

...
01.02 | 14:36

mmm.....jammer toch nog niet.

...
16.12 | 09:30

elke medaille heeft 2 zijden ! suc6 !

...
15.12 | 19:13

Krijg alleen maar meer respect voor jullie... Dat grote gevaarte met passagiers veilig op de plaats van bestemming brengen.

...
Je vindt deze pagina leuk